Трима задържани при полицейската спецакция в Сливен

https://crimes.bg/kriminalno/trima-zadarzhani-pri-policeyskata-specakciya-v-sliven/28334 Crimes.bg
Трима задържани при полицейската спецакция в Сливен

При полицейската спецакция, която се проведе на територията на Сливен, са били задържани трима души.


Спецакцията е разпоредена от директора на ОДМВР-Сливен – ст. комисар Димитър Величков.


Целта на специализираната акция е била да бъдат установени и задържани лицата, които се занимават с производство и разпространение на наркотици.




Единият от задържаните е 24-годишен мъж от Кермен, в когото е открит 200-грамов плик с марихуана.

Другият задържан е 48-годишен мъж от Сливен, с криминални прояви. При претърсването на дома му са открити канабис и метамфетамини, както и парични средства. Всички те са иззети.

Третият задържан е 41-годишен мъж от Сливен. Той е спрян за проверка от органите на реда като шофьор на автомобил. Направената му проба за наркотици на място обаче се оказала положителна.

Всички те са задържани за 24 часа.


От ОДМВР-Сливен разкриват, че операцията по линия „Наркотици“ на територията на града продължава.


Междувременно стана ясно, че полицаите в Благоевград са задържали 25-годишна жена. При извършена проверка на стопанисваното от нея бистро, в едно от помещенията е открит кокаин. Той е бил скрит в отвор на стената зад метална решетка. Откритото количество е 4.3 грама, разпределено в 5 найлонови пликчета.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.