Трагедия: Почина 2-годишното детенце пребито от майка си

https://crimes.bg/kriminalno/tragediya-pochina-2-godishnoto-detence-prebito-ot-mayka-si/27495 Crimes.bg
Трагедия: Почина 2-годишното детенце пребито от майка си

Севда остана завинаги на 2 години, след като почина днес. Тя бе приета в пловдивска болница в тежко състояние на 23-ти септември. Тогава лекарите били шокирани от нараняванията по момиченцето. То имало множество наранявани, черепно-мозъчна травма, разкъсване на бял дроб и дори следи от ухапвания.


Майката обяснила на лекарите, че детето е паднало от леглото, а следите от ухапвания са от нея, тъй като се е опитвала да го свести след това. Лекарите не повярвали в тази история и веднага сигнализирали органите на реда.


Айше Михайлова е арестувана, като тогава й е било повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда. След, като детето почива днес, прокуратурата ще прецени дали да повдигне обвинение за убийство.


Осиновителката на детето, 41-годишната Айше Михайлова е все още в ареста, където е и научила новината за смъртта на Севда. Детето беше в кома почти 3 седмици, като лекарите не даваха обнадеждаващи прогнози за възстановяването.


Айше е осиновила детето преди около година, като съседи твърдят, че тя е от богато семейство, родителите й скоро починали и наследила тяхното имущество. Михайлова работила и в чужбина, като не са виждали да има мъж, твърдят още те.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.