Току-що излязъл от затвора криминално проявен гони травестити с пистолет

https://crimes.bg/kriminalno/toku-shto-izlyazal-ot-zatvora-kriminalno-proyaven-goni-travestiti-s-pistolet/37391 Crimes.bg
Току-що излязъл от затвора криминално проявен гони травестити с пистолет

30-годишен криминално проявен подгони в понеделник вечерта с пистолет травеститите и проститутки, които се събират в градинката до Старата поща в Бургас. Екшън сцената се е разиграла около 22,00 часа, съобщават от полицията в Бургас . Освободеният съвсем наскоро от затвора Горан Горанов е известен с множеството си агресивни прояви в Бургас.

Понеделник вечерта, във видимо неадекватно състояние той опира газовия си пистолет "Зораки" на главата на 27-годишен софиянец, като същевременно вади и ловджийски нож.

На този етап няма информация дали мъжът е бил клиент на мургавите жрици на платената любов, или е един от тях. Само бързата намеса на полицията предотвратила фаталнен развой на събитията.

Горан Горанов е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, в резултат на което той най-вероятно отново ще се озове зад решетките.

Последната му присъда е условна – 6 месеца, заради това, че през 2013 г. изпочупи отрезвителното отделение в Пето РУП  и влезе в сила от 15 юни м.г. Само няколко дни по-късно Горан Горанов бе освободен под домашен арест. Понастоящем срещу него тече и друго дело – за въоръжен обир на 15-годишен тийнейджър в Бургас, като процесът все още е на първа инстанция.

На 5 август Горан изпочупил компютърен клуб на бургаската улица „Съгласие“, а след като бе арестуван, се развилнял и в полицията, където строши с главата си шперплатова врата, заради което срещу него се води още едно досъдебно производство.

Има и третото досъдебно производство, отново започнало през миналата седмица, срещу Горан Горанов е за неявяването му на разпит в прокуратурата. Заради това е обявен за издирване и по-късно задържан.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.