Тишо Джейса потроши централно заведение и преби брат си след освобождението си

https://crimes.bg/kriminalno/tisho-dzheysa-potroshi-centralno-zavedenie-i-prebi-brat-si-sled-osvobozhdenieto-si/36317 Crimes.bg
Тишо Джейса потроши централно заведение и преби брат си след освобождението си

Тихомир Георгиев Иванов, известен с прякор Джейса и  с криминалните си прояви,беше задъжан в събота, като се коментираше, че е имал списък с гласоподаватели. Хора от селото казаха, че той е предлагал по 30 лева за глас в полза на ДПС. Той беше освободен вчера, защото пред полицаите успя да си бие ударна доза инсулин и колабира пред очите им. След пускането му той се отби до заведението в центъра на село Росен. Малко след полунощ Джейса е нахлул в бара и е нападнал брат си Цветан Иванов. Хванал го за гушата и го повалил на земята, чвно защото е убеден, че той е виновен да влезе в ареста. Разгневеният измамник потрошил цялото заведение , пред изумените погледи на клиентите и собственичката на заведението. Послоедствията са ужасяващи, всичко в бара е изпочупено.След цирка в заведението Джейса излязъл навън и изпочупил колата на брат си – Мерцедес С240.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.