Тежка катастрофа в Шумен изпрати четирима души в болницата

https://crimes.bg/kriminalno/tezhka-katastrofa-v-shumen-izprati-chetirima-dushi-v-bolnicata/34134 Crimes.bg
Тежка катастрофа в Шумен изпрати четирима души в болницата

Поредната тежка катастрофа на територията на страната ни изпрати четирима души в болница. Те са с опасност за живота след пътен инцидент, станал на бул. "Ришки проход" в град Шумен, съобщават от пресцентър на ОДМВР - Шумен. Произшествието се е случило в близост до кръстовище, пресичащо улица "Тракийска". Сигналът е подаден на телефон 112 в 16:30 часа. Незабавно към мястото на инцидента са били насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.При пристигането на полицията са установени обстоятелствата, при които е настъпило произшествието. То е причинено от водач на товарен автомобил Ситроен "Пикасо" , който е с шуменска регистрация. Той се е движил в посока към Шумен. Навлязъл е в лентата за насрещно движение и се ударил челно в лекия автомобил Опел, движещ се в отсрещната лента. Във втората кола са пътували освен шофьорът, 36-годишна жена, две момчета на 7 и 8 години и мъж и жена съответно на 62 и 60 години. Всички те са били откарани в болницата.По-младата жена, която е с постоянен адрес в село Чернооково, е с фрактура на таз и прешлен. По-голямото момче е с черепно-мозъчна травма , а другото дете  с фрактура на ляво бедро и течност в корема. Животът на тримата е в опасност.

В същото положение е и водачът на ситроена, който е 23-годишен мъж от Шумен. Той е с травма на белия дроб. Лекарите са назначили необходимите изследвания на 62-годишния мъж и 60-годишната жена, които също са пострадали.

Движението в участъка е затруднено. Екипи на Пътна полиция, участващи в регулирането му, призовават шофьорите да преминават през този участък с повишено внимание, пише БЛИЦ.

Снимки: ДАРИК


 


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.