Свиха 400 хиляди лева от апартамент в областен град

https://crimes.bg/kriminalno/sviha-400-hilyadi-leva-ot-apartament-v-oblasten-grad/34238 Crimes.bg
Свиха 400 хиляди лева от апартамент в областен град

 

Работи се по всички версии


Откраднаха 400 хиляди лева от апартамент в областен град.

 

Големият обир е бил извършен от апартамент в жилищна кооперация в Кърджали.

 

Районна прокуратура Кърджали е образувала досъдебно производство за това, че в периода от 11 до 16 януари 2020 г., в гр. Кърджали, е извършена кражба на парична сума в размер на 400 000 лева, от апартамент в жилищна кооперация.

 

В хода на разследването е установено, че собствениците на жилището са отсъствали от дома си няколко дни. Преди да заминат, те заключили входната врата. При завръщането им в апартамента са установили кражбата на парите.

 

От жилището не липсват други вещи или документи. От разследващ полицай при ОД на МВР-Кърджали, под ръководството и надзора на прокурор при Районна прокуратура-Кърджали, се извършват множество активни първоначални процесуално-следствени действия, с оглед разкриване извършителя на престъплението. Работи се по всички версии.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.