Свидетел направи шокиращи разкрития за трагедията с 3-годишното дете

https://crimes.bg/kriminalno/svidetel-napravi-shokirashti-razkritiya-za-tragediyata-s-3-godishnoto-dete/34013 Crimes.bg
Свидетел направи шокиращи разкрития за трагедията с 3-годишното дете

В ефира на бТВ проговори Ясен Ничев, който е станал неволен свидетел на драмата с починалото 3-годишно дете в столицата. Той сподели, че малкото момченце реално е било хоспитализирано два часа след момента, в който е било прегледано. 

 

Свидетелят разкри, че забавянето е в резултат от спорове в лекарския кабинет. Лекарите коментирали, че детето не може да бъде хоспитализирано заради липса на легло.

 

Ясен Ничев заяви, че в този спешен кабинет обикновено се чака много и административният капацитет не позволява да обслужват всички пациенти.

 

"Аз бях там с моето дете и чакахме 3 часа и половина. Те преценяват кой случай е по-спешен от друг", заяви гражданинът, цитиран от БЛИЦ.

 

Той разкри, че починалото дете е било преглеждано половин час и едва след това са му били назначени изследвания.

 

"Дочухме, че д-р Георгиева е била против да бъде приемано детето. Но колежката й направи всичко възможно детето да бъде хоспитализирано. Според нея то не беше добре", споделя Ничев. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.