Стайко Стайков: Тръшнаха ме 20 ченгета (Вижте какво още каза за ареста си)

https://crimes.bg/kriminalno/stayko-staykov-trashnaha-me-20-chengeta-vizhte-kakvo-oshte-kaza-za-aresta-si-2/34123 Crimes.bg
Стайко Стайков: Тръшнаха ме 20 ченгета (Вижте какво още каза за ареста си)

Стайко Стайков бе задържан за трети път. Последният екшън с него се разигра миналата сряда около 19,00 часа на столичния булевард "Черни връх" в непосредствена близост до хотел "Маринела", пише ПИК. 

 

Наследникът на алкохолния бос Миню Стайков бил на вечеря в ресторанта на хотела. Всичко започнало след спречкване пред хотела между Стайков и друга компания. Свадата приключила единствено със словесни престрелки и след това Стайко Стайков потеглил заедно с гардовете си. Милионерът се движи с антураж в два автомобила - лъскаво Ауди и джип Мерцедес, пише ПИК. 

 

На булеварда има 4 автомобила на жандармерията. Те пропускат колата с гардовете на Стайков, но спират джипа, в който той се вози. Искат му документи за самоличност и го питат защо се вози в брониран джип с въоръжени мъже. 

 

"Нали вече ме проверихте!", възкликва милионерският наследник и пояснява, че се е качил в колата, тъй като пътува на автостоп до Айтос. 

 

Пред адвоката си в следствения арест той споделил, че е бил тръшнат от 20 спецченгета. Запознати обясняват страха му от проверка с факта, че вече е ставал жертва на отвличане. Според тях, Стайков не би се опълчил на униформените. Просто се е страхувал, че може да бъде отвлечен отново и затова е подал сигнал на телефон 112. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.