Сръбският президент на съд заради марихуана

https://crimes.bg/kriminalno/srabskiyat-prezident-na-sad-zaradi-marihuana/34130 Crimes.bg
Сръбският президент на съд заради марихуана

Сръбският президент загази здраво. Името изплува, замесено в скандална афера, която през последните дни придоби нови измерения. Скандалът, свързан със сръбските лидери през последните дни, се оказа с голям мащаб.

Предстои да бъдат повдигнати наказателни обвинения срещу сръбски политически лидери. Сред тях е президентът Александър Вучич и неговият брат Андрей. Двамата предстои да се изправят пред съда.

Твърди се, че те са свързани с незаконното отглеждане на марихуана. Двамата братя притежават плантация, която се намира във ферма „Йованица“ във Войводина.

Делото срещу сръбския президент ще бъде заведено от неговия политически съюзник. Интересното в случая е, че тези действия са предприети с цел изчистване на името на президента на страната, съобщават от БГНЕС, пише БЛИЦ, позовавайки се на медията.

Самият Вучич вече коментира тази новина. Той съобщи за наказателните обвинения, които ще повдигне срещу себе си. Сръбският президент допълни, че ще бъде съден от подпредседателя на неговата управляваща Сръбска прогресивна партия (СПП) - кметът на Нови Сад Милош Вучевич. Целта е да се разкрие истината за „Йованица“.

Според твърденията във фермата заедно с био зеленчуци се отглежда и марихуана. Тази информация стана повод за стартиране на разследване, водено от прокуратурата и полицията, съобщава БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.