Скандално разкритие: Замесиха Джорджано в побоя над хижарите

https://crimes.bg/kriminalno/skandalno-razkritie-zamesiha-dzhordzhano-v-poboya-nad-hizharite/27518 Crimes.bg
Скандално разкритие: Замесиха Джорджано в побоя над хижарите

Мирослав Стоянов, както е истинското име на Джорджано бе замесен в скандала по време на изборния ден, когато беше нападната хижа Лескова и бяха пребити хижарите. Това разкритие бе направено в предаването на известен гръцки водещ по националната телевизия.


Публикувана снимка доказва, че изпълнителят на „Отиваме на купон“ е бил там, като се е снимал с нападателите.


Разбира се двете страни по случая имат коренно различни версии.


Сочените за агресори твърдят, че хижарят бил много агресивно настроен и ги изгонил безпричинно, тъй като било частен имот. 2 часа по-късно се появява синът му, който според тях ги заплашва със запалена бензинова резачка и ги заплашва, че ще ги избие. Те дори твърдят, че хижарят използва случая, като е открил дарителска сметка и събира дарения уж за да покрие щетите.


От полицията информират, че не са открити нанесени щети осен няколко счупени стъкла.


Хижарите от своя страна разказват, че група от агресивни мъже ги е нападнала безпричинно, като са им нанесли побой. Също така откраднали вещи от хижата и са рушили и чупили.


Към момента не става ясно дали Джорджано е пряк участник в скандала или е замесен заради случайна снимка.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.