Скандално: Адвокатът на Цветан Василев защитава майката на Кристиан Николов (Вижте какво каза за нея)

https://crimes.bg/kriminalno/skandalno-advokatat-na-cvetan-vasilev-zashtitava-maykata-na-kristian-nikolov-vizhte-kakvo-kaza-za-neya/38750 Crimes.bg
Скандално: Адвокатът на Цветан Василев защитава майката на Кристиан Николов (Вижте какво каза за нея)

Адвокатът Константин Симеонов, който представлява майката на убиеца на Милен Цветков - Десислава Николова, се оказа защитник и на банкера беглец Цветан Василев. Симеонов направи изключително скандално изказване в ефира на bTV в защита на клиентката си, която е в близки отношения с фирмата на Миню Стайков - "Сис Индъстрис" и свързаните с нея дружества.

Защитникът на приближената до алкохолния бос заяви, че в момента тя се намира в своя дом в столицата. Адвокатът поясни, че Десислава Николова е била пусната на свобода срещу гаранция от 100 000 лева. Константин Симеонов заяви, че е обжалвал в съда размера на наложената на клиентката му парична гаранция.

На въпрос за фирмените й участия, но той заяви, че не се е занимавал с тях, но поясни, че Николова работи в системата на „Сис Индустрийс“ и компаниите около нея. Адвокатът на Цветан Василев определи клиентката си като добър специалист.

Той изложи и тезата си относно зависимостта на сина на Николова към опиатите. Адвокатът каза, че клиентката му "не знаела синът й да използва наркотични вещества".

"Мислим, че това е било инцидентно", така той обясни факта, че в момента на катастрофата с Милен Цветков, 22-годишният Кристиан Николов е бил дрогиран. Припомняме, че пробите установиха в кръвта му наличието на 4 вида наркотици. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.