Шокиращи разкрития за показно екзекутиран младеж в София

https://crimes.bg/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-pokazno-ekzekutiran-mladezh-v-sofiya/118297 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за показно екзекутиран младеж в София

Изплуваха шокиращи разкрития за показно екзекутиран младеж в София. Става въпрос за 17-годишния сириец, който беше разстрелян с около десет куршума в квартал „Красна поляна“. По информация на „Телеграф“ той е бил един от най-големите каналджии, които трафикирали чужденци от границата ни с Турция до Сърбия.

Младежът беше убит в понеделник вечерта на улицата. Мохамед Исмаил е бил заедно с друг сириец – Адел Али в момента на стрелбата. И до момента не е ясно кои са извършителите. Появиха се твърдения, че носили медицински маски и са ниски на ръст. Носили са тъмни дрехи. Момчето е нямало шанс да оцелее, а дошлите на място медици само установили, че то е издъхнало. Истински късмет е извадил спътника му, който реагирал бързо и отскочил, за да не го засегнат куршумите.

Адел вече е разпитан. Посочил че не е бил „на мушката“ на стрелците и успял да се спаси.

Няколко са версиите за бруталното убийство почти в центъра на София. Първата от тях е свързана с пари от превозване на чужденци. Твърди се, че убитият е събирал по 4000 евро от мигрант, за да може да пу помогне да премине през страната, за да отпътува към Западна Европа. Няма яснота дали е имал съучастници, с които да поделя спечеленото или действал сам.

Мястото на покушението също не е случайно. В района има новострояща се сграда, блок, в който още никой не живее и необитаема къща, която е строена много отдавна.

А живущите наоколо споделят само, че са чули изстрели, но решили, че някой празнува рожден ден или младежи хвърлят пиратки. Много от тях не са видели какво се случва, само една от съседките твърди, че е видяла убития.

Най-вероятно покушението е извършено отново от сирийски граждани.

Вчера местопрестъплението беше отцепено много дълго време. Служители на реда правиха огледи. Момчето е било със статут на постоянно пребиваващ у нас.

А по-късно главният секретар на МВР Живко Коцев поясни, че извършителите са двама. Те се издирват. Предстои да стане ясно с какво оръжие е бил застрелян младежа.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.