Шокиращи разкрития за побоя над 13-годишния ученик от Враца

https://crimes.bg/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-poboya-nad-13-godishniya-uchenik-ot-vraca/34453 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за побоя над 13-годишния ученик от Враца

Маскирани роми пребиха брутално 13-годишен ученик от врачанското СУ „Христо Ботев“. Поръчител на зверския побой се оказа ученичка от същото училище, пише БЛИЦ, позовавайки се на BulNews.

 

Екшънът се разиграл на улица „Тодор Каблешков“ в района на Кооперативния пазар на града. Там двамата биячи са причакали детето пред дома му. На излизане те го повалили на земята, след което в продължение на няколко минути го ритали жестоко.

 

Свидетели на побоя подали сигнал на тел. 112 минути по-късно. На мястото се отзовали полиция и линейка.

 

Пребитото момче е било откарано в болница. След обработване на раните му той е бил настанен за лечение.

 

13-годишният ученик изпаднал в безсъзнание. Но благодарение на адекватната намеса на врачанските лекари, състоянието му било стабилизирано.

 

Извършителите на бруталния побой вече са арестувани. Те са от ромски произход. Установено е, че са изпълнили поръчка на своя приятелка.

 

Часове преди побоя пребитото момче се скарало с нея. Ученичката директно го заплашила с побой.

 

Източник, който е пожелал анонимност, разкрива че поръчителката е И. Т.. Тя е от Враца. Биячите са 17-годишният Владислав С. и 16-годишният Любо Л.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.