Шокиращи новости за непълнолетните убийци, вижте защо отнели живот…

https://crimes.bg/kriminalno/shokirashti-novosti-za-nepalnoletnite-ubiyci-vizhte-zashto-otneli-zhivot/27084 Crimes.bg
Шокиращи новости за непълнолетните убийци, вижте защо отнели живот…

Жестоко убийство разтърси България, като шокиращото в случая са извършителите – установени са 4 деца, като 3 от тях са непълнолетно, а едното е малолетно – едва 10 годишно. Четирите деца са между 10 и 17 годишна възраст.


Те пребили до смърт мъж на 59 години в село Гъмзово, област Видин. Сигналът за жестокия побой е получен в МВР на 2-ри януари.


Според кмета на селото Венизел Флоров най-вероятната причина за убийството е шише ракия. Децата върнали ракията на 59-годишния мъж, защото не им е харесала. По всяка вероятност той им е върнал парите. Версията потвърдиха и от окръжната прокуратура, като от държавното обвинение квалифицират извършеното, като убийство е извършено по особено жесток за жертвата начин. Съдебната експертиза е установила, че побоят е нанесен с ръце и крака, като е продължил докато оставили мъжа в безпомощно състояние.


Директорът на полицията във Видин заяви, че децата са известни на полицията основно с дребни кражби от домове. Също така те са задържани за 72 часа и вече са направили пълни самопризнания пред органите на МВР. Те признават, че са извършили деянието, но отричат да е умишлено.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.