Самоубил ли се е Денис Теофиков? Скандални твърдения от свидетели

https://crimes.bg/kriminalno/samoubil-li-se-e-denis-teofikov-skandalni-tvardeniya-ot-svideteli/27452 Crimes.bg
Самоубил ли се е Денис Теофиков? Скандални твърдения от свидетели

Близки на известният изпълнител Денис Теофиков, който загина мистериозно преди година твърдят, че той не би посегнал на живота си. Кали и Галин смятат, че някой е отговорен за неговата смърт.


Смъртта на 21-годишният Денис преди година съкруши хиляди негови фенове, които все още очакват да чуят истината. Трагичното самоубийство на младия изпълнител продължава да е обвито в пълна мистерия и да подхранва различни слухове.


Разследването работи и по 2-те версии – самоубийство и убийство, което допълнително подхранва консервативната версия за съдбата на момчето. Също и изключително дългото водене на разследването все още подхранва слуховете. Мнозина от феновете му смятат, че властите се опитват да прикрият истината за случилото се.


Именно на подобно мнение са и Галин и Кали, които не могат да повярват и приемат, че Денис сам е посегнал на живота си. Дори някои смятат, че неговият убиец продължава да се разхода на свобода и да е сред нас. Това мнение изразява анонимен служител на музикалната компанията, към която е бил Денис. В полза на твърдението си колегата на Денис изтъква фактът, че 6-7 свидетели, които са разпитвани по делото няколко пъти променяли версиите си.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.