Разтърсващи разкрития за двата трупа във Врачанско

https://crimes.bg/kriminalno/raztarsvashti-razkritiya-za-dvata-trupa-vav-vrachansko/27680 Crimes.bg
Разтърсващи разкрития за двата трупа във Врачанско

От полицията и прокуратурата във Враца направиха разтърсващи разкрития за двата трупа.


Оказва се, че те са в резултат на убийство и последвало самоубийство. Случката се разигра в оряховското село Долни Вадин.


От думите на окръжния прокурор на Враца – Владимир Сираков стана ясно, че убийството е било извършено пред погледа на семейството на жертвата, отбелязва Bulnews.bg.

Припомняме, че бруталното престъпление се случи вчера по време на традиционния събор на селото.


41-годишният убиец влязъл в дома на жертвата си броени минути преди 16 ч. вчера. Качил се на втория етаж, където семейството на жертвата било обособило механа, извадил пистолет и без да отрони дума стрелял два пъти в главата му. 57-годишният мъж е издъхнал на място. След това убиецът насочил оръжието към слепоочието си и натиснал спусъка.


При пристигането на органите на реда и спешните медици, убиецът все още бил жив. Той бил натоварен на линейка, за да бъде транспортиран до болницата, но издъхнал още по пътя.

Запознанството между двамата е осъществено по линия на лова, по който си падали. Това стана ясно от разкритията, направени от директора на ОДМВР – Цветко Нинов.


Поради факта, че убиецът често гостувал в дома на жертвата си, никой не се усъмнил в намеренията му, когато във фаталния ден влязъл там като у дома си.

За момента не са известни мотивите му.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.