Разплетоха мистерията с жестокото убийство в Златни пясъци

https://crimes.bg/kriminalno/razpletoha-misteriyata-s-zhestokoto-ubiystvo-v-zlatni-pyasaci/28299 Crimes.bg
Разплетоха мистерията с жестокото убийство в Златни пясъци

Мистерията около жестокото убийство на турист от Германия, чийто труп бе открит в Златни пясъци, е разплетена.


Разследващите са установили, че 45-годишният Александър Шмид е пристигнал заедно с жената, с която живее на семейни начала Агнес Теван, броени дни преди убийството.




Разследващите са разпитали жената, с която Шмид пристигнал в Златни пясъци, а освен това се натъкнали и на улики.

Оказало се, че у 33-годшиният българин Станимир Радославов са открити десет хиляди евро, чийто произход той не могъл да обясни.


Предполага се, че Агнес Теван, която е родом от Азербайджан, но от години живее и работи в Германия, е искала да се добере до наследството.

Според разследващите цената, която тя обещала на нашенеца, за да свърши черната работа по убийството на партньора й, била 20 хиляди евро. Тя обаче категорично отрича.


Припомняме, че трупът на 45-годишния Александър Шмит от Щутгарт бе открит захвърлен в храсти, близо до Т-образното кръстовище в началото на Златни пясъци.

От обвинението разкриват, че немският турист е бил убит по особено мъчителен за него начин.


Припомняме, че през лятото на миналата година в района, в който бе открит трупът на Шмид, бе открит и друг мъртъв немски турист.

Той бе на 31 години и по-късно стана ясно, че е бил убит с голи ръце от 25-годишен негов сънародник.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.