Райфъла направи смразяващи разкрития в съда

https://crimes.bg/kriminalno/rayfala-napravi-smrazyavashti-razkritiya-v-sada/37998 Crimes.bg
Райфъла направи смразяващи разкрития в съда

Атанас Червенков - Райфъла, който вече пет години е зад решетките, разкри в съда, че е бил изтезаван в затвора. Професор Панчев от Александровска болница потвърди диагнозата на Червенков. Според нея той има куп здравословни проблеми, свързани с възпаление на уретрата, задържане на урина и вероятност от възникване на тежко усложнение - сепсис. Здравословното му състояние се влошава на фона на тежкото депресивно разстройство, от което страда, пише Блиц, позовавайки се на Трафикнюлс.бг. 

 

Адвокатът на Райфъла - Илиян Василев заяви, че клиентът му е оставен на произвола на съдбата. Защитникът на обвинения в поръчка на убийство допълни, че не вярва на пловдивския състав и се мотивира с взетите от него решения. 

 

Съпругата на Райфъла допълни, че въпросната жертва е просто един фалирал бизнесмен, който е готов на всичко, за да се сдобие със 100 000 лв. Тя призова съпругът й да бъде освободен, тъй като е невинен. 

 

Райфъла призова за същото и заяви, че е съвестен гражданин. Той допълни в съда, че е търговец, а не убиец. 

 

Обвиняемият разкри, че в продължение на 46 дни е бил прикован към леглото в болницата и вързан с белезници. Той сподели, че това е най-кошмарният момент в живота му. 

 

Въпреки пледоариите на защитата и медицинските експертизи, Апелативният съд отказа да отмяна на мярката. Съдебният състав постави лечение на задържания в Александровска болница, където той ще бъде опериран и лекуван и след това. 

 

Източник:https://blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.