Проговориха родителите на момичето отвлечено от лихвар

https://crimes.bg/kriminalno/progovoriha-roditelite-na-momicheto-otvlecheno-ot-lihvar/34413 Crimes.bg
Проговориха родителите на момичето отвлечено от лихвар

Детето е успяло да се измъкне като по чудо

Родителите на 15-годишното момиче от Благоевград, отвлечено от лихвар проговориха за ужаса. Те направиха това в ефира на сутрешния блок на Нова тв.

 

„Излязох в петък до града. Извикали са малкия ми син, като са излъгали, че го викам аз, набили са го и са отвлекли дъщеря ми. Сложили са ѝ ножа на врата, измъчвали са я с ножа“, заяви бащата.

„Тарторът е големият брат. Терорът стана ежедневен, откакто излезе от затвора в София“, добави той.

 

Мъжът пояснява, че детето му, е успяло да избяга, докато извършителят говорел по телефона. Момичето е било в голям шок.

 

„Един час не искаше да каже кой я е отвлякъл, защото той я е заплашвал, че ще убие цялото семейство. Тя беше виждала такива неща само по телевизията“, заяви майката на отвлеченото дете.

 

„Моля вече Бойко Борисов, и Гешев моля. Спокойствието ми е само в Гешев. Искаме тези хора да се изселят от Димитровград. Това е мъчение – не мога да си пусна децата на детска градина и на училище. Вече дори не ходя на работа, за да си пазя децата“, заяви бащата на момичето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.