Проговориха близките на Искрен Йорданов, който загина мистериозно в Брюксел

https://crimes.bg/kriminalno/progovoriha-blizkite-na-iskren-yordanov-koyto-zagina-misteriozno-v-bryuksel/38265 Crimes.bg
Проговориха близките на Искрен Йорданов, който загина мистериозно в Брюксел

36-годишният Искрен Йорданов от Русе почина при мистериозни обстоятелства в Брюксел. Близките му са категорични, че е невъзможно той да се е замесил в нещо незаконно или сам да е посегнал на живота си.

„Ако е бил в Германия, бихме предположили – живял е там, може да се замеси в нещо, но той в Белгия отива за два дни. Кога ще успее да се замеси в каквото и да е, никого не познава там“, споделя леля му Лилия Дочева пред rusemedia.com, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.

Майка Елка Дочева също отхвърля версията, че той е посегнал на живота си. Искрен оставя сираче на 10 години и според нея, той не би причинил на детето си това, което е преживял.Почернената родителка е категорична, че ако подобни мисли са минали през ума на сина й, той първо би се обадил на най-близките си.

Последно майката на Искрен Йорданов се чула с него по телефона на 15 септември. 

Тогава той й казал следното: „Ще имам страхотен проблем, не знам дали ще ме…“. Но връзката прекъснала. Майка му не успяла да се свърже с него след този разговор. 

На 20 септември семейството на Искрен научава от властите, че той е починал в Брюксел на територията на китайското посолство. 

Брат му веднага заминава за Белгия и до последно бил убеден, че става въпрос за грешка. Но там властите му представили копие на документ, удостоверяващ смъртта на Искрен. И до днес близките му не знаят къде се намира тялото му. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.