Проговори Веска Хаджиева, която уби 73-годишния си съпруг

https://crimes.bg/kriminalno/progovori-veska-hadzhieva-koyato-ubi-73-godishniya-si-saprug/34092 Crimes.bg
Проговори Веска Хаджиева, която уби 73-годишния си съпруг

Веска Хаджиева, която уби 73-годишния си съпруг Костадин Хаджиев, първоначално отказа да даде показания пред магистратите в пловдивския съд. Тя сподели, че във фаталния 13 януари била в мазето, за да вземе ябълки.

 

Но след това не успяла да влезе в къщата, в която живеела със съпруга си, тъй като той заключил външната врата. Веска видяла, че Костадин се запътва към банята им, която се намира в постройка извън къщата. Жената решила да го последва, за да поиска ключовете за дома им. Но той отказал да й даде ключа и я ударил с твърд предмет по главата, а след това по лицето и ръката. По време на разпрата Веска бутнала огледалото в банята.

 

Парчетата от него наранили Костадин по тялото. Веска също се наранила, но по прасеца. Костадин и крещял, че ще я убие и се опитал да удари главата й в цимента.

 

Веска споделя, че не си спомня подробности от този миг. Мисли, че е хванала мъжа си за врата. Тя не разбрала, че той е мъртъв. Дори почистила банята с хавлиена кърпа, която след изхвърлила. 

 

Тя сподели, че от години е била жертва на домашно насилие. Всичко започнало през 2012 година, когато Костадин започнал връзка с друга жена. Позволявал си дори да я води у дома. Две години по-късно синът на Хаджиеви починал и това окончателно влошило отношенията им, пише БЛИЦ. 

Снимка: БЛИЦ

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.