Проговори спасителят на Виктория, която бе наръгана с нож във влака

https://crimes.bg/kriminalno/progovori-spasitelyat-na-viktoriya-koyato-be-naragana-s-nozh-vav-vlaka/34021 Crimes.bg
Проговори спасителят на Виктория, която бе наръгана с нож във влака

Състоянието на намушканата с нож 21-годишна пътничка във влака от Пловдив за Варна, остава стабилно

От болницата в Стара Загора съобщават, че състоянието на намушканата с нож 21-годишна жена, остава стабилно, пише БЛИЦ. На нападателя й е назначена психиатрична експертиза. След излизането на резултатите от нея ще стане ясно дали нападателят на младата дама е осъзнавал какво върши.

25-годишният Петър Бонев е мъжът, който е спасил пострадалата. Той разкри какво точно се е случило във влака.

Петър разказва, че нападателят се опитал да избяга, скачайки от влака.

Младият мъж, който е спасил пострадалата жена, тръгнал след нападателя й. Хванал го, но първия път той успял да избяга. В крайна сметка Петър успял да хване нападателя.

„Добре, добре, викайте полиция”, били думите на 19-годишния младеж, след като Петър Бонев го хванал втори път.

25-годишният мъж сподели в ефира на bTV, че в съботната вечер изпуснал по-ранния влак за Варна и това е причината да хване по-късния влак. Той пътувал с жена си и детето им във вагона, в който била и 20-годишната Виктория.

„Това момиче спеше си във вагона. Това момче беше подпряно и я гледаше постоянно. Мислехме, че са двойка”. За случващото се Петър разбрал от съпругата си, която първа чула виковете на Виктория.

„Гледам – това момче легнало върху нея и само я ръга. Аз го бутам един път, той се изправя и посяга към мен аз дърпам назад”, разказва спасителят на пострадалата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.