Проговори съпругата на спасителя на Виктория

https://crimes.bg/kriminalno/progovori-saprugata-na-spasitelya-na-viktoriya/34030 Crimes.bg
Проговори съпругата на спасителя на Виктория

Съпругата на Петър Бонев, който спаси 21 годишната Виктория от нападателя й във влака, проговори. Божидара разказа подробности за фаталната вечер, когато непознат 19-годишен младеж наръга пътничка, докато спи във влака.

 

Този кървав инцидент потресе всички. Но стана повод за обществени дискусии, че доброто все още съществува.

 

Петър Бонев не само помогна на ранената Виктория, но и направи така, че престъпникът да бъде предаден на полицията.

 

Пред бТВ той сподели, че е приспивал детето в коридора, когато чул съпругата си да вика. Божидара заяви, че много се е уплашил. Но била убедена, че Петър ще помогне на жената.

 

Той я предупредил да се пази, тъй като нападателят е имал нож. В този момент Божидара повикала и други мъже да помогнат. Тя подкрепя мнението на съпругата си и Петър и не счита, че е извършил геройство.

 

Спасителят на Виктория е убеден, че в такава ситуация всеки трябва да помага. Хората вече разпознават и го спират на улицата, за да го поздравят. Очаква се той да получи награда за героичната си постъпка, пише БЛИЦ.

 

Животът на пострадалата Виктория не е в опасност. Тя вече се възстановява. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.