При снощната акция в Горна Баня е пострадал леко командващият операцията

https://crimes.bg/kriminalno/pri-snoshtnata-akciya-v-gorna-banya-e-postradal-leko-komandvashtiyat-operaciyata/37423 Crimes.bg
При снощната акция в Горна Баня е пострадал леко командващият операцията

Министър Веселин Вучков заяви,че ранените полицаи са повече от един
Източник:
2015-01-23 13:30:00


Крими


0

Прочетено: 164556

Кратка връзка
При снощната акция по обезвреждането на стрелеца в "Горна баня” е пострадал повече от един служител на МВР, съобщи в кулоарите на Народното събрание вътрешният министър Веселин Вучков, но отказа да уточни бройката на ранените униформени.

Вътрешният министър успокои загрижените, че служителите са с леки наранявания, преминали са преглед и са отново на работа. С ред тях е и самият ръководител на акцията.

 

"Лично директорът на СДВР ръководеше тази операция, мисля, че полицаите и техните ръководители действаха абсолютно законосъобразно", заяви Вучков, който бе крайно лаконичен в коментара си за самата акция.  Министърът коментира, че не е правил опит да се намесва в работата на баретите, а единствено е помолил директорът да действа стриктно, съобразно нормите на Закона за МВР.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.