Полицията в Поморие на крак заради мистериозно изчезнала бизнесдама

https://crimes.bg/kriminalno/policiyata-v-pomorie-na-krak-zaradi-misteriozno-izcheznala-biznesdama/38484 Crimes.bg
Полицията в Поморие на крак заради мистериозно изчезнала бизнесдама

Полицията в Поморие е на крак от 5,00 часа тази сутрин заради бизнесдама от града. В ранни зори е подаден сигнал за мистериозното изчезване на Таня Дерменджиева. В курортния град тя е известна с прякора Златарката заради бизнеса, който семейството й върти от години.

Сигналът е подаден от съпруга на Таня. Той е съобщил, че се  събудил около 5 часа тази сутрин и жена му я нямало, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман. 

До този момент няма и следа от Таня Дерменджиева. Жителите на морския град са в шок от изчезването й.

От дълги години семейството й има успешен бизнес със злато. Близките й не съобщават за проблеми с недоброжелатели или семейни разправии.

От проверка, извършена от БЛИЦ в търговския регистър, става ясно, че мистериозно изчезналата бизнесдама има на свое име само едно дружество. В него участва и нейният съпруг - Гошо Дерменджиев.

Друга любопитна подробност е, че според последните финансови отчети фирмата не е реализирала сериозни приходи. Но приближени до семейството разкриват, че те са изключително заможни хора и водят охолен живот, пише БЛИЦ. 

От полицията засега не съобщават за работни версии по случая. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.