Полицията в Пловдив задържа служител на НАП

https://crimes.bg/kriminalno/policiyata-v-plovdiv-zadarzha-sluzhitel-na-nap/34406 Crimes.bg
Полицията в Пловдив задържа служител на НАП

Полицията в Пловдив с поредна акция в града. Днес в ранния следобед органите на реда са задържали служител на НАП, научи ексклузивно БЛИЦ. Първоначално бе съобщено, че става въпрос за жена, която е арестувана. Задържаната е носил голяма сума пари в себе си.

 

Арестът е бил изключително зрелищен, допълва изданието. Малко след това бе обявено, че липсват официални данни за произхода на парите, с които държавната служителка е бил задържана. 

 

Малко след това МВР обяви, че става въпрос за 2 000 лв. Все още не се уточнява какъв е произходът на парите. Разследващите органи не коментират дали става въпрос за сума, получена за подкуп. 

 

Днес в Пловдив се проведе още една зрелищна спецакция, при която бе арестувана шефката на на Басейнова дирекция - инженер Цветелина Кънева, видя репортер на БЛИЦ.

 

При ареста й бяха иззети като доказателства няколко кашона с документи. Пред БЛИЦ разследващи коментираха, че арестите не са заради замърсяването на двете реки.

 

По непотвърдена информация на изданието, акцията е във връзка злоупотреба със средства. Заедно с нея са арестувани и още трима служители на дирекцията. 

 

Техни колеги коментираха пред медиите, че не са учудени, че Басейнова дирекция е обект на проверка от страна на държавата. 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.