Пияно ченге удари охранител в бургаска дискотека.

https://crimes.bg/kriminalno/piyano-chenge-udari-ohranitel-v-burgaska-diskoteka/37349 Crimes.bg
Пияно ченге удари охранител в бургаска дискотека.

На 17-ти сутринта към 4,30 часа полицаят от Охранителна полиция към Четвърто РУП в Бургас Добрин Гочев вдигнал скандал на охранител в дискотека „Планета Пайнер” и му скъсал ръкава. Гочев нападнал служителя, тъй като охраната отказала да го пусне него и сина му в заведението, защото били във видимо пияни.

Двамата  Гочеви  пили стабилно в съседното заведение „Малибу” до ранните часове,а след това решили да отидат в дискотеката, която се намира в бившето кино „Септември”. Когато охраната на нощния клуб обаче не ги допуснала вътре 41-годишния мъж да избухнал и започнал да им крещи, и даже скъсал ръкава на униформата на единия от служителите. На мястото на инцидента веднага е извикан полицейски патрул от Първо Районно управление „Полиция” – Бургас, който задържал двама кпияни мъже и ги отвел в районното управление за изясняване на случая, където  гочев излял агресията си върху служителите, които били обиждани и заплашвани. 

Установено е, че бургазлията е полицейски служител от „Охранителна полиция” на Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас, като по време на инцидента не е бил на работа и не се легитимирал пред охраната на„Планета Пайнер”. Двамата със сина му са задържани за срок от 24 часа. 

В момента се провеждат процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство. По случая е образувано и дисциплинарно проверка срещу служителя, като за инцидента са уведомени представители на бургаските районна прокуратура и следствената служба.

Полицията иззе записите от видеокамерите в дискотека „Планета Пайнер” в Бургас, а всички охранители в нощния клуб са писали цял свидетелски показания след инцидента, при който беше задържан за 24 часа полицаят от Четвърто РУП .

Според свидетели на скандала, полицаят Добрин Гочев се опитал да влезе в дискотеката облечен по анцуг, държал се грубо и видимо бил пиян. Започнал да крещии обижда охраната, която го избутала обратно навън, заедно с двамата му придружители, единият от които впоследствие се оказва, че му е син.

Гочев не се е легитимирал, а се върнал в „Малибу”, където компанията си допила. След няколко часа отново се запътил към дискотеката, този път очевидно решен да влезе вътре.

На входа на заведението се сблъскал с охранителя, ударил го и му скъсал ръкава на униформата, а останалите служители на заведението се обадили в Първо РУП. Това потвърдиха от персонала на дискотеката, където днес преди обед полиция е извършила повторен оглед.

 

Екшънът с полицая се разигра само часове, след като за пореден път в петък  Община Бургас и МВР обсъждаха промените в Наредбата за опазване на обществения ред в частта й за работата на нощните заведения.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.