Пиян краде автобус, прибира се за празниците

https://crimes.bg/kriminalno/piyan-krade-avtobus-pribira-se-za-praznicite/37215 Crimes.bg
Пиян краде автобус, прибира се за празниците

Пиян мъж от Кнежа открадна автобус за да се прибере в Плевен




Източник:




2015-01-06 08:34:00


Крими


0

Прочетено: 136206

Кратка връзка








Стабилно почерпен  мъж явно е приел буквално  израза Обществен транспорт, като най-нагло си приватизира автобус от автогарата в Кнежа, за да се прибере с него в Плевен по празниците.

Похитеното МПС марка "Сетра", собственост на врачанска транспортна фирма, е открито непокътното съвсем спокойно паркирано на оживен булевард в Плевен само след часове. Еднествената щета открита при огледа е пукнато предно обзорно стъкло.  Вратата на злополучния  автобус зеела отворена.

 

Полицията бързо влезла в следите на пишман-крадеца и той бил задръжан. Пред криманлистите 32-годишният Петко П. разказал , че бил на гости в Кнежа, но под влиянние на алкохола отмъкнал автобуса, за да се прибере в Плевен. Сетрата е върната на собственика. Автоджамбазинът е обвинен и срещу него е започнато досъдебно производство, уточни плевенската полиция.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.