Пешеходецът Светослав - "Видях дулото на пистолета с лявото си око, ще го съдя"

https://crimes.bg/kriminalno/peshehodecat-svetoslav-vidyah-duloto-na-pistoleta-s-lyavoto-si-oko-shte-go-sadya/36461 Crimes.bg
Пешеходецът Светослав - "Видях дулото на пистолета с лявото си око, ще го съдя"

Светослав Мачков разказа в ефира на BTV, за една спонтанна реакция и евентуалните последствия от нея. На 16 октомври той пресича пешеходната пътека на на кръстовището на булевардите "Сливница" и "Опълченска", когато след като е минал 1/3 от пътеката градска маршрутка префуава през тях. На пътеката е имало и деца, майка с количка и възрастна жена. В този Момент Свтослав инстиктивно успява да удари по вратата на маршрутката от яд, за възможния нелеп инцидент. В този момент обаче шофьора спира, излиза на пътя с думите  "Сега ще видиш какво ще стане" и в този момент опира пистолет в слепоочието на Светослав. "Видях дулото с лявото си око,  хванах му пистолета и го ударих, той падна на земята, но още държеше оръжието в ръка. Една от жените не беше на себе си, защото той го размахваше и можеше да застреля и нея. Не за първи път ми вадят пистолет. Преди време улични псета нападнаха моето куче и аз ги наритах. Излезе някакъв човек, който извади пистолет и ми обясни, че кучетата са негови", сподели Мачков. Той призна, че може би конфликтът е тръгнал от него, защото е ударил по маршрутката, но разказаза, че жените са се оплаквали от този шофьор, който редовно не им спирал и вдигал скандали."А и какво означава да имаш пистолет в маршрутката. Аз никога няма да си купя. Всеки има някакви проблеми, но те не се решават така - с оръжие в ръката", разказа още потърпевшият, който ще съди шофьора.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.