Пазете се от българския клон на Markets.com

https://crimes.bg/kriminalno/pazete-se-ot-balgarskiya-klon-na-marketscom/37884 Crimes.bg
Пазете се от българския клон на Markets.com

Сейфкап Инвестмънтс Лимитид (Safecap Investments Limited), български клон на брокерите, които рекламират Markets.com, отново замесени в измамни схеми с пари на клиенти
Източник:
2018-01-11 14:19:00


Измами


40

Прочетено: 393498

Кратка връзка
Сейфкап Инвестмънтс Лимитид (Safecap Investments Limited), български клон на брокерите, които рекламират Markets.com, отново замесени в измамни схеми с пари на клиенти. Компанията предоставя незаконно финансови услуги, а жалбите към тях растат с всеки изминал ден. Трейдърите представят фалшиви котировки, грешни индекси и агресивен маркетинг, с които ви принуждават да станете техен клиент. Markets.com работят на ръба на закона парите, които инвестират клиентите изчезват от портфейла им моментално, а обещанията за висока доходност и професионализъм във форекс търговията са просто един мираж. Измамните брокери са се настанили на адрес гр. София, ул. „Михаил Тенев” № 6, вх. Б, ет. 3.

Получихме информация от опарени клиенти, че въпросната компания предоставя личните им данни на други фирми и злоупотребява с тях. Нерегламентираната им от закона дейсност ги прави некомпетенти в предлаганите инвестициони услуги, а хората загубили пари благодарение на лъжи са стотици хиляди. 

Едва ли има нещо, което да ви осъмни на пръв поглед, когато погледнете сайта на Markets.com. https://www.markets.com/  Имат всичко непобходимо, за да вдъхнат доверие. Показват, че уж да спазени всички изисквания на ЕС, но това е една лъскава опаковка на множество измамни схеми. 

Ако получите обаждане за работа или обаждане, което съдържа инвестиционно предложение от горепосочената компания, веднага се свържете с Комисия по Финансов Надзор на тел. 02 9404 999, изпратете електронно съобщение на електронната поща на Комисия по Финансов Надзор: [email protected] или се свържете с най-близкия център на МВР.

Вижте пълния списък с нелицензирани фирми: http://www.fsc.bg/bg/za-potrebitelya/preduprezhdeniya-za-potrebitelite/ 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.