Първи снимки на Елеонора, която уби баща си

https://crimes.bg/kriminalno/parvi-snimki-na-eleonora-koyato-ubi-bashta-si/34089 Crimes.bg
Първи снимки на Елеонора, която уби баща си

37-годишната Елеонора М. уби жестоко баща си. Драмата се разигра във варненско село. Убийцата бе докарана във Варненския окръжен съд. Там магистратите ще гледат мярката й за неотклонение. 

 

Младата жена, която е привлечена като обвиняема за умишленото убийство на родния си баща Стоян М., ще бъде съдена за престъпление по член 116, ал. 1, т. 3, във връзка с член 115 от Наказателния кодекс.

 

Криминално деяние, което е изключително тежко престъпление, е било извършено на 29 ноември тази година. Драмата се разиграла в дома на 61-годишния Стоян, който издъхнал след като дъщеря му нанесла четири удара с нож.  "Нова Варна" съобщава, че жестокото убийство е станало във варненското село Доброплодно, пише БЛИЦ.

 

Фаталната развръзка се дължи на проникване на острието на ножа в аортата.

 

При огледа в дома на убития мъж е открит ножът, с който е извършено тежкото престъпление. Открити са и други веществени доказателства, уличаващи Елеонора М. в умишленото убийство на нейния баща.

 

Предстои изясняване на причините и обстоятелствата за престъплението, което ще се случи в процес на досъдебното производство. Има вероятност Елеонора да бъде наказана с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

 

Окръжната прокуратура във Варна днес депозира искане за мярка за неотклонение „Задържане под стража“ , която да бъде наложена на обвиняемата Елеонора М.


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.