Пълна мистерия обви изчезването на 22-годишния студент

https://crimes.bg/kriminalno/palna-misteriya-obvi-izchezvaneto-na-22-godishniya-student/28484 Crimes.bg
Пълна мистерия обви изчезването на 22-годишния студент

Все по-заплетена става мистерията с изчезналия 22-годишен Симеон Светозаров Манолов, който е студент в НБУ.


Неговото семейство го обяви за издирване, след като не се върнал от югоизточната ни съседка.

Симеон е бил видян за последно на 7 юни, тази година, когато напуска България с чартърен полет, изпълнен от Balkan Holiday. Полетът е до Бодрум. Самолетът обаче се връща от там без него.


Близките на студента споделиха пред Нова тв, че той е доста затворен човек. Освен това е блокирал всички членове на семейството си в социалните мрежи, с изключение на сестра му.

Знае се също така, че русо момиче е посещавало студента, но все още не е ясно кое е това момиче.




За последно той се обадил на семейството си на 4, този месец. 24 часа по-късно телефонът му вече бил изключен и всички били блокирани. Малко след това семейството му научава, че е заминал с чартър до Бодрум. Изчакали завръщането му на 14 юни, но когато не се върнал го обявили за издирване. Това става ясно от разказа на майката на Симеон – Вася Манолова.


Преди изчезването му, неговите родители провели разговор с бившата му класна, в който обсъдили изпит за кандидатстване извън страната.

Бащата на изчезналия студент споделя, че въпреки различното му мислене, той е интелигентен човек. Твърди, че никога не е бил малтретиран в детските му години.


Симеон Манолов няма криминални прояви. Семейството му обаче разкрива, че не познава столичните му приятели.

Записи от камери сочат, че Симеон е вил в столичен хотел, откъдето е излязъл с момиче.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.