Нови разкрития за жестокото убийство в Ахтопол

https://crimes.bg/kriminalno/novi-razkritiya-za-zhestokoto-ubiystvo-v-ahtopol/34094 Crimes.bg
Нови разкрития за жестокото убийство в Ахтопол

Малко след 8,00 часа тази сутрин в полицейското управление в Царево е постъпил сигнал за открит труп на мъж в къща в Ахтопол. Малко след това стана ясно, че тялото е на собственика на къщата, който е бил убит от своя син Георги Калудов. По-младият мъж е използвал кухненски нож, с който е нанесъл няколко удара на баща си. Той сам сигнализирал за извършеното от него престъпление.

Синът на покойния малко след 7 часа тази сутрин отишъл до близкия магазин. Той споделил с продавачката, че баща му се е самоубил, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман". 

Младият мъж дори заявил, че е помогнал на баща си, за да не страда. Ужасена от разказа му, жената веднага се свързала със сестрата на Георги. Минути по-късно тя била в семейната къща и останала шокирана от кървавата гледка.

Баща й лежал в локва кръв, с множество прорезни рани в гърдите. Възрастният мъж бил трудноподвижен и с ампутиран крак.

Неговият син Георги страда от шизофрения. Той няколко пъти е бил настаняван за лечение в психиатрична болница. 

Жители на морското градче описват Калуд като тих и възпитан човек.

"Баща и син живееха заедно и се грижеха един за друг. Но често имаха пререкания. Вероятно всичко това е било заради психичното заболяване на Георги", коментират шокирани жители на Ахтопол. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.