Нови разкрития за убийството в Калоянци

https://crimes.bg/kriminalno/novi-razkritiya-za-ubiystvoto-v-kaloyanci/38253 Crimes.bg
Нови разкрития за убийството в Калоянци

Убитата 60-годишна жена от село Калоянци успяла да разкаже какво се е случило в дома й в нощта срещу събота

Жената от Калоянци, която бе убита от своя син, успяла да разкаже какво се е случило в нейния дом в събота. Това съобщава електронното 24rodopi.com, позовавайки се отлично осведомени източници, пише БЛИЦ.

В петък вечерта 60-годишната жена е била прободена смъртоносно в единия си крак от своя 34-годишен син. Към обяд на следващия ден тя издъхна в кърджалийската болница в резултат от кръвозагуба.

Погребението се състоя в неделя. Вчера Окръжна прокуратура повдигна обвинение срещу 34-годишния син на жертвата - Себахтин С. за това, че на 6 септември 2019 г. в село Калоянци умишлено е умъртвил майка си С.С.

Обвиняемият С.С. е задържан за срок от 72 часа. Наложено е постановление от наблюдаващия прокурор, което е в сила от 7 септември. Извършени са процесуално-следствени действия по случая. Предстои Окръжна прокуратура-Кърджали да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“, която ще бъде наложена на обвиняемия С.С.

Преди години Себахтин е имал славата на един от добрите строителни работници в селото. Работил е дълго време в Западна Европа. През последните месеци се променил. Майка му притеснявала, че играе и комар, а хора от селото споделят, че е започнал да пуши трева, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.