Нови разкрития за нападателя на Виктория

https://crimes.bg/kriminalno/novi-razkritiya-za-napadatelya-na-viktoriya/34035 Crimes.bg
Нови разкрития за нападателя на Виктория

25-годишният Петър Бонев, който спаси нападната във влака Виктория,  днес я посети в болницата. Младият мъж не се чувства герой. Той определя постъпката си като напълно нормална и човешка.

Петър Бонев, който в момента е безработен, е родом от пазарджишкото село Церово. Той е завършил осми клас. Работил е  на различни места у нас и в чужбина - Италия и Гърция, пише Блиц, позовавайки се на "Монитор". 

Преди 3 години в Гърция се запознал с приятелката си Божидарка Димитрова. Двамата имат дъщеричка на две години. В нощта на кървавия инцидент пътували с малката Габриела.

Поведението на Пламен било странно още на гарата и направило впечатление на Божидарка. Нападателят на Виктория я гледал втренчено и заплашително.

На гара Чирпан Пламен също се държал странно. Той изскочил в коридора и се разкрещял „Гумите на влака замръзнаха!“. След това се прибрал отново в купето.

Минути след това това той нападнал спящата Виктория. По това време Петър разхождал дъщеричката в коридора. Но след като чул виковете, веднага оставил малката на майка й и се запътил към купето на Виктория.

Когато нападателят видял Петър, изтървал ножа и хукнал да бяга. Но младият мъж го последвал дори и след като скочил от влака. Петър успял да повали Пламен и да го предаде на пристигналия униформен полицай. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.