Наказателната банда на фирмата за бързи кредити смачкала Владимир като парцал

https://crimes.bg/kriminalno/nakazatelnata-banda-na-firmata-za-barzi-krediti-smachkala-vladimir-kato-parcal/35846 Crimes.bg
Наказателната банда на фирмата за бързи кредити смачкала Владимир като парцал

Четиримата „консултанти“ във фирма за бързи кредити смачкали Владимир като парцал, заради неблагоразумието да гарантира чужд заемНаказателната банда, съставена от четирима яки „консултанти“ в айтоския клон на една от фирмите за бързи кредити, смачкали от бой Владимир Павлов в собствения му дом и безцеремонно го изхвърлили като парцал навън. После си тръгнали доволни от свършеното, като обещали да дойдат пак. Насинен и със счупени ребра, след зверския побой, пострадалият мъж останал в къщи по разбираеми причини, вместо да постъпи в болница. .Водачът на банда от фирмата за бързи кредитиУплашени да не отнесат и те боя, неговите съседи дори не се опитали да се намесят или да алармират полицията. Това разказват пред flagman.bg жители на циганската махала в с. Каблешково, повечето от които са длъжници на същата фирма. Обикновено, когато са нападнати, ромите са единни и се защитават взаимно, но случаят си има обяснение: 57-годишният мъж не е от малцинството, въпреки, че е женен за циганка, пише БЛИЦ.Водени от своя шеф Кенан Юсеин, „консултантите“ по бързи кредити в айтоския филиал на фирма „Вега 1“, Нуран, Хами и Гюнер пристигнали по тъмно в Каблешково и тръгнали да си събират вересиите. За зла участ на Владимир, той се писал за гарант на комшийката Емилия, взела 800 лв. заем от тази фирма. Безработната жена закъснявала вече с няколко вноски, но предвидливо се покрила, когато получила по пощата заплашителни писма с напомняне.При вида на неканените гости – „горили“ със стероидни мускули, домакинът едва успял да се скрие в банята, но вратата не устояла на яките мъжаги . Докато шефът Кенан пазел на двора, останалите трима от бандата с юмруци и ритници направили такава „консултация“ на 57-годишния мъж в присъствие на неговите близки, че му натрошили ребрата. После за назидание на останалите длъжници, го изхвърлили като парцал пред дома му и след напомняне да си върне дълговете, с доволен вид се оттеглили.Полицията се задействала едва на следващия ден и биячите са вече в ареста. Фирмата е само една една от многото, разчитащи да печелят безбожно много пари от невежеството и безизходицата, като раздават бързи кредити на очевидно неплатежоспособни хора. Нали сме „пазарна икономика“ – всеки опит да се сложат юди на тези наглеци, със сигурност ще срещне яростна съпротива, коментират в мрежата безумната ситуация около институциите, раздаващи бързи кредити и увеличаващия се брой техни жертви.ww.youtube.com/embed/DsLEcrXOP1k?rel=0″ frameborder=“0″ allowfullscreen>The post Наказателната банда на фирмата за бързи кредити смачкала Владимир като парцал appeared first on Разкрития.ком.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.