Многодетна майка продаде бебето си за 600 лв.

https://crimes.bg/kriminalno/mnogodetna-mayka-prodade-bebeto-si-za-600-lv/37384 Crimes.bg
Многодетна майка продаде бебето си за 600 лв.

Никой нямало да разбере за сделката, ако тя сама не се изпуснала пред социалните
Източник:
2015-01-21 10:00:00


Крими


0

Прочетено: 126756

Кратка връзка
 Многодетната Васка Петрова от Тетевен продаде четвъртата си рожба за 600 лева. За това й престъпно деяние районният съд в Мездра я осъди на три месеца затвор условно.

Сделката се осъществила в Роман на 26 май миналата година, когато жената се спазарила с Васил Димитров от Сухиндол да му продаде няколкомесечния Георги.

Сухиндолецът извадил парите и си прибрал пеленачето. А след това предприел стъпки за осиновяване, като го припознал.Когато съответната процедура минала той станал законен негов баща.

Сделката с бебето може би никога нямало да излезе наяве,ако майката сама не се издала пред социалните, които вече й били отнели едно от децата. Тя отвела в службата и другите две с молба да й ги вземат, защото няма къде да ги гледа и с какво да ги храни.

Запитана за малкия Гошко, тя се изпуснала и казала, че го е продала. Съдът не й наложил глоба.

 

Малко вероятно е социалните да й върнат останалите деца, макар че тя не се е отказала от тях. Те са й отнети, защото ги карала да просят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.