Мистерията покрай смъртта на Пламен Стаматов - Перо се заплита

https://crimes.bg/kriminalno/misteriyata-pokray-smartta-na-plamen-stamatov-pero-se-zaplita/38027 Crimes.bg
Мистерията покрай смъртта на Пламен Стаматов - Перо се заплита

Случаят със смъртта на 47-годишния Пламен Стаматов – Перо от Поморие се заплита още повече, а разследването се оказа в задънена улица.

Четири дни, след като трупът му бе намерен обезглавен в Странджа планина, в близо до село Вълчаново (област Средец), мистерията се заплита още повече, пише Блиц, позовавайки се на "Флагман".

Извършената аутопсия не уточни със сигурност причините за настъпва не смъртта на знаковото лице от родния ъндърграунд. Криминалисти от ОД на МВР-Бургас не са стигнали до консенсус с патоанатомите какво е причинило ужасяващия край на Перо.

Както БЛИЦ вече съобщи, той е известен като най-големия автокрадец в Поморие и околностите. Миналия петък следобед тялото му бе открито в гористата местност, след като 5 дни той бе в неизвестност.

Флагман.бг , че днес са взети още проби от тленните останки на Перо, с които ще бъде извършен последващ анализ.

Категорично е установено, че глава е отделена от торса с дългоцевно мощно оръжие, а с не с нож.

Една от версиите е свързана с убийство от упор. Но според друга е възможно да става въпрос за самоубийство, причинено от невнимание при боравене с оръжието.

Ловната му пушка е била захвърлена на около 300 метра от тялото. Това изключва вероятността за самоубийство. Изключва се и вероятност главата да е изядена от диви животни, тъй като тялото е било непокътнато. 

Източник:https://blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.