Мистериозна смърт на македонска красавица в имението на любовника й

https://crimes.bg/kriminalno/misteriozna-smart-na-makedonska-krasavica-v-imenieto-na-lyubovnika-y/27189 Crimes.bg
Мистериозна смърт на македонска красавица в имението на любовника й

Мистериозна смърт застигна известната македонска гримьорка и инфлуенсърка в социалните мрежи Мая Янеска. Тя е открита мъртва при все още неизяснени обстоятелства  в луксозното имение на гаджето си в Южна Африка.


Към момента се знае, че касае със сигурност за убийство или самоубийство, нещастен случай е изключен, тъй като се касае за смъртоносна огнестрелна рана.


Любопитното е, че последният пост в социалните мрежи на Мая е от 22-ри ноември, когато тя качва снимка с македонския политик и външен министър Буяр Османи.


Драмата се е случила в имението на тютюневия магнат Кайл Филипс, който има участие в компанията Карнилинкс. Той е споделил пред разследващите, че е чул изстрел от спалнята, докато е бил в банята. Пристигналата на място полиция е открила и оръжието, с което е стреляно в близост до тялото й. Полицията в Йоханесбург смята, че водещата версия е самоубийство.


Не на това мнение е роднина на Мая, които живеят в република Северна Македония. Той е споделил, че тя понякога се е страхувала за живота си и има притеснения.


Тя има повече от 1 милион последователи в Инстаграм, а снимката й с Османи се смята, че е с цел на установяване на дипломатически връзки между Република Северна Македония и Република Южна Африка.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.