Мъж закла жена си пред двете им деца

https://crimes.bg/kriminalno/mazh-zakla-zhena-si-pred-dvete-im-deca/38008 Crimes.bg
Мъж закла жена си пред двете им деца

Тази нощ във врачанското село Гложене се разигра жестока трагедия. Малко след полунощ в ромската махала на селото избухнал скандал в семейството на 39-годишния Григор Георгиев и 28-годишната Галина Стефанова. Разяреният мъж наръгал жена си с кухненски нож. Драмата се разиграла пред погледа на двете им деца. Галина издъхнала на място. 

След това 39-годишният мъж направил опит за самоубийство. Той наръгал на няколко места тялото си с нож, пише ПИК.бг, позовавайки се на "Булнюз". 

Малко след 1,30 часа, след полунощ на телефон 112 постъпил сигнал за инцидент в ромската махала на село Гложене. Отзовалите се на мястото на инцидента полицейски и медицински екипи констатирали смъртта на Галина. Съпругът, който бил с тежка кръвозагуба, незабавно е бил откаран във врачанската болница. 

39-годишният Григор работи в столицата. През уикенда се прибрал в родния си край и решил да се почерпи с приятели. След почерпката между него и Галина избухнал скандал. Това не е първата свада между двамата съпрузи. 

Преди седмица жертвата подала сигнал в полицията, след като била зверски пребита от съпруга си. Тогава Галин подписал предупредителен протокол, според който е заявил, че няма да тормози повече съпругата си. 

На мястото, където се е разиграла трагедията, все още се провеждат процесуално-следствени действия, пише ПИК, позовавайки се на изданието. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.