Мъж с мачете вилнее в училище

https://crimes.bg/kriminalno/mazh-s-machete-vilnee-v-uchilishte/37245 Crimes.bg
Мъж с мачете вилнее в училище

Баща размахващ мачете нахлул в класна стая на училището в град Угърчин вчера сутринта, съобщи Форумнюз, който се позовава на информация от свидетели. В изстубление той крещял, че ще заколи едно от децата.

Мъжът от ромски прозход дошъл в училището, защото бил извикан от един от учениците, негов родственик,който се бил скарал с друго от децата, също ромче.

Учителката успяла да избута циганина навън, където вече се била събрала цчла тумба от неговия клан. Ситуацията се обострила оше повече когато в двора на школото започнали да прииждат и представители на рода на нароченото за колене дете.

„Заформи се меле, а дошлите на място полицаи в началото не смееха да се намесят, за да не отнесат някой юмрук или ритник от побеснелите роми”, разказват очевидците.

След като страститепоутихнали, няколко души се озовали в ареста на местната полиция за изясняване на обстоятелствата.

„Сигналът е подаден при нас в 10,04 часа вчера сутринта. Екипите са отишли веднага на място. Оказало се, че деца от две семейства са се спречкали, след което са дошли техните роднини”, заявиха от полицията в Ловеч за Форумнюз.

 

От училището отказали коментар и щом чуха, че ги търсим за подробности за инцидента, моментално затвориха телефона, съобщава Форумнюз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.