Мъж от Ахтопол уби баща си

https://crimes.bg/kriminalno/mazh-ot-ahtopol-ubi-bashta-si/34093 Crimes.bg
Мъж от Ахтопол уби баща си

Днес около 08.19 часа в Районно управление на Царево е постъпил сигнал за откритото тяло на възрастен мъж. Мъртвият човек е открит в частен дом в Ахтопол. По тялото му има следи от прободни рани.

 

След пристигането на полицията е установено, че мъртвият мъж е 83-годишният собственик на имота, в който тялото е открито. Той живеел там заедно със своя 55-годишен син, който е психично болен, съобщават  от бургаската полиция.

 

Районът около къщата, в която е извършено престъплението, е отцепен от служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР град Бургас. Пристигналите на място криминалисти са извършили щателен оглед.

 

Установено е, че възрастния мъж, който е с тежка степен на инвалидност, е издъхнал от две прободни рани. По всяка вероятност ударите са били нанесени с кухненски нож. Задържан за жестокото престъпление е 55-годишният син на възрастния мъж. Той многократно в бил лекуван в Центъра за психично здраве. Диагностициран е с шизофрения.

 

Провеждащите се процесуално-следствени действия и назначените експертизи ще внесат яснота по случая. Окръжна прокуратура Бургас ще наблюдава образуваното досъдебно производство.

 

Днес стана ясно за още едно подобно престъпление. На 29 ноември във варненското село Доброплодно дъщеря е убила своя баща, нанасяйки му няколко смъртоносни удара с нож. 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.