Масов бой на морето – полицаи срещу ултраси

https://crimes.bg/kriminalno/masov-boy-na-moreto-policai-sreshtu-ultrasi/28319 Crimes.bg
Масов бой на морето – полицаи срещу ултраси

Дискотека в морския град стана арена на масово сбиване и куризоното в случая е, че то е между полицаи и ултраси.


Първите направили забележка на футболните фенове да не пречат на останалите и да са по-тихи, като това ескалирало до бой.




Охранителните камери заснели как шумната компания се нахвърлила върху мъжете, направили им забележка без да подозират, че нападат цивилни полицаи. Скандалът прераснал в сбиване, при което има ранени и от двете групи.


На място веднага са изпратени екипи на МВР, които успели да въведат ред и да задържат хулиганите. Иззети са видеокамерите и са разпитани свидетели на инцидента.


 


Случаят се разследва от Районна прокуратура, които потвърдиха, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, но все още няма обвиняеми лица.


Очаква се прокуратурата скоро да изнесе информация по случая, като са установени и избягалите лица. Част от тях са криминално проявени, като са известни с футболни хулиганства, както и от организирани протести в София.


Подготвят се работните обвинения, които ще бъдат внесени в съда в най-скоро време.


 


Припомняме, че през 2017-та година отново имаше масово сбиване в известна созополска дискотека, когато местна група предвождана от хора с прякори отказа проверка от охраната и с агресивното си поведение предизвикаха меле.


 


Източник: Пловдив 24

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.