Къро издирва под дърво и камък килъри за убийството на топ полицай

Междувременно е обявен за издирване

https://crimes.bg/kriminalno/karo-izdirva-pod-darvo-i-kamak-kilari-za-ubiystvoto-na-top-policay/54395 Crimes.bg
Къро издирва под дърво и камък килъри за убийството на топ полицай

Междувременно е обявен за издирване

Големият бос на ВИС-2 в изгнание Красимир Каменов – Къро, издирва спешно килъри, които да поемат мокра поръчка срещу топ полицай.

 

Запознати с драмите в средите на организираната престъпност издават, че на мерника на Къро е попаднал началникът на отдел „Престъпления срещу личността“ в ГДНП – Михаил Наумов.

 

Причините, поради които топ ченгето се е превърнало в мишена за боса, са две. Първата от тях е, че е наясно с всички негови игри, тъй като навремето го е разследвал. Втората – в момента Наумов държи хората на Къро в малкия си джоб, след като ченгетата се сдобиха с „певец“ от бандата на боса на ВИС-2 и имат сериозни доказателства.

 

Мълвата носи, че заради доносника, изпял ужасяващи факти за дейността на Къро, нито един от килърите не желае да поеме поръчката. В столичните ъндърграунд среди се носи мълвата, че Къро, който от десетилетие живее ЮАР  ще търси изпълнители на поръчката извън пределите на България. По всяка вероятност ще заложи на сърби или руснаци.

 

Според запознати къртицата е Филип Стоянов, който е най-близкият доскоро лейтенант до Къро. Освен това бил в управата на дружеството „Ауто мобайл“ АД, която бе атакувана от спецотряд на МВР. Дясната ръка на Къро е бил принуден да стане свидетел срещу боса си, след като били разкрити далавери за милиони.

 

Развръзката по тази сага не закъсня – на 27 март СГП повдигна обвинение срещу Къро за подбудителство към убийство на бившия служител на МВР Любомир Иванов – Любо Полицая.

Новината дойде няколко дни след пресконференцията на главния прокурор Иван Гешев, по време на която Каменов бе споменат като участник в схема  за търговия с влияние. От прокуратурата определиха това като „заговор“ за сваляне на полицейски началници от поста. Сред тях бил Михаил Наумов, както и самият Гешев. 

 

Така Красимир Каменов бе обявен за издирване. В случай, че бъде задържан, ще бъде арестуван за срок от 72 часа.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.