Извънредно: Убийство във Видин, замесени мутри?

https://crimes.bg/kriminalno/izvanredno-ubiystvo-vav-vidin-zameseni-mutri/27351 Crimes.bg
Извънредно: Убийство във Видин, замесени мутри?

Откриха в автомобил е тялото на изчезнал в събота млад мъж О. Янков. Колата се е намирала в района на хижа Божурица в близост до село Синаговци.


Младият мъж е бил обявен за издирване от неговите близки само ден преди да бъде открит мъртъв. Мястото е отцепено от полицията и текат огледи. Тялото е откарано към Съдебна медицина за аутопсия, която трябва да даде повече яснота за причините за смъртта. Към момента не е ясно дали се касае за убийство или самоубийство. Разследващите отговарят лаконично, че работят по всички версии и се проверява всяка информация.


Появи се неофициална информация, според която починалият е бил заплашван преди това от хора, на които е дължал сериозни пари.


О. Янков е от село Сланотрън и според негови съседи е бил в бизнеса със земеделие и по-точно се занимавал със зърнопроизводство.


Местен информационен уебсайт публикува версия, според която О. Янков и неговия баща били посетени и пребити от местни мутри, заради неуредени задължения.


Старши комисар Петър Коцин също заяви, че работят по случая и към момента не може да се заяви със сигурност, че се касае за умишлено убийство.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.