Изчезнало момиче изправи България на нокти, съдбата й още е неизвестна

https://crimes.bg/kriminalno/izcheznalo-momiche-izpravi-balgariya-na-nokti-sadbata-y-oshte-e-neizvestna/27903 Crimes.bg
Изчезнало момиче изправи България на нокти, съдбата й още е неизвестна

Млада жена от Казанлък бе обявена за издирване от майка й. В последните дни социалните медии са залети със споделяне на постове с нейна информация, снимки и молба за помощ, за да бъде открита. До момента официални данни за съдбата и няма


До драмата се е стигнало преди около 2 седмици, когато Вероника Бончева отпътува за София без да съобщи на никой, дори и на семейството си. Те не знаят къде ще отседне и с кой ще се среща. След тайното й заминаване нейните следи изчезват и близките й нямат връзка с нея и не разполагат с повече информация. Въпреки това от нейно име се изпраща информация по социалните мрежи, че е наред.


За съжаление в последните няколко дни тя изчезва напълно и оттам, като не влиза в профилите си, няма активност и не изпраща никакви съобщения към близките й.


Близки на семейството и на Вероника съобщават, че преди време тя е била подложена на лечение за психиатрично заболяване, като смятат, че то не е напълно отшумяло.


Любопитно е, че вероятно тя е посетила непознат за семейството и млад мъж на име Валентин Вутов. В социалните мрежи тя споделила, че именно той я спасил и я приел вкъщи, след като спала на улиците из София.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.