И това не се беше случвало! Бабата на Валентин не е на себе си след…

https://crimes.bg/kriminalno/i-tova-ne-se-beshe-sluchvalo-babata-na-valentin-ne-e-na-sebe-si-sled/28477 Crimes.bg
И това не се беше случвало! Бабата на Валентин не е на себе си след…

Трети ден вече няма и следа от момче на 16 години от с. Киреево, Видинско.


От днес младежът е обявен за общонационално издирване. Момчето е поверено на грижите на баба си и дядо си и до този момент никога не е излизал сам от дома им, тъй като и с ментални увреждания.


Бабата не е на себе си след случката и заявява, че непрекъснато се моли на „онзи отгоре“ да й го върне невредим. Допълва през сълзи, че момчето си има само нея и дядо му.

Евелина, споделя в ефира на Bulgaria on Air, че кошмарът й започнал малко след 9 ч. в четвъртък.


Двамата с младежа се приготвяли да отидат на лозето. Жената споделя, че докато събере багажа и налее шише с вода, Валентин изчезнал яко дим от стаята.




Претърсила всички стаи в дома си, разпитала много рода дали не са го срещали, но за съжаление нямало резултат.

В момента, в който разбира, че няма да може да се справи със ситуацията, звъни на полицията. От там веднага организират издирването му.


Кметският наместник Маргарита Георгиева споделя, че доброволческата група, която го търси се е прибрала късно снощи от балкана и сутринта в 6 ч. група е поела отново натам.

За съжаление обаче на този етап все още няма и следа от момчето.


В издирването му участват десетки полицейски служители и поне още толкова доброволци. Евелина уверява, че момчето никога не е бягало от дома си, но пък е общителен и не изключва възможността някой да го е подлъгал.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.