Хакерът Кристиян Бойков проговори

https://crimes.bg/kriminalno/hakerat-kristiyan-boykov-progovori/38040 Crimes.bg
Хакерът Кристиян Бойков проговори

Кристиян Бойков проговори за пръв път. След два дни в ареста, пуснатия на свобода хакер даде интервю за Нова тв. Той проговори на излизане от сградата, в която работи. 20-годишният хакер се върнал на работа, за да довърши проектите, с които се занимава. Заради задържането му, те ще бъдат завършени с малко закъснение. 

 

Младият мъж заяви, че е напълно спокоен. Той сподели, че няма за какво да се притеснява. Кристиян заяви, че е бил натопен и се надява, че много скоро ще успее да изчисти името си. Програмистът сподели, че е видял обвинението си. На един лист хартия било написано кога е направил нещо, за което той твърди, че няма нищо общо. 

 

"Нека сега да не говорим за това. Обвинението ми е точно 4 реда. Пише, че съм направил нещо", заяви Криссс. Той опроверга и слуховете, които се разпространяват по негов адрес. 

 

"Изписа се какви ли не. Бил съм богат и съм карал скъпа кола. Истината е, че пуша цигари за 5 лв и обядвам дюнер", заяви Кристиян Бойков и след това изказване се качи в автомобила си, пише БЛИЦ. 

 

Той прекара два дни в ареста без срещу него да е повдигнато обвинение. Младият програмист е заподозрян за пробив в системата на НАП. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.