Готвач полумъртъв след зверски побой в Карлово

https://crimes.bg/kriminalno/gotvach-polumartav-sled-zverski-poboy-v-karlovo/37448 Crimes.bg
Готвач полумъртъв след зверски побой в Карлово

Неизвестни са нападнали и пребили почти до смърт млад мъж в Карлово. Името на жервата е Тони Драгиев и работи като готвач в кафене в подбалканския град.Младият мъж е бил намерен в безсъзнание вчера сутринта, целият в кръв, пред входа на училище „Васил Левски“, което се намира срещу полицията. Открил го е полицай, който веднага го закарал в пловдивската Университетска болница. Тони е бил нападнат в малките часове на ноща, когато се е прибирал сам, след като се е черпел с приятели. Все още не се знае дали става въпрос за грабеж или е било с цел лично отмъщение.

Според негови познати, които са убедени, че той с нищо не би предизвикал подобна жестокост, нападението е било случайно. В Карлово са в потрес от побоя, всички се молят Тони да бъде спасен.„Тони е много възпитано и кротко момче. Той не е замесен в никакви далавери, няма криминални прояви, не е конфликтен.” разказа собственикът на заведението, където пребитият работи като готвач. Въпреки, че във фаталният ден Тони не е бил на работа, двамата, които са приятели от дълги години, са се видели. Младият мъж не изглеждал да е бил притеснен и не е споделил да има проблеми. Тони не е женен, няма дете. Няма любовница, нито приятелка, разказват негови приятели. Доста години той работил в ресторанти в Бургас, Слънчев бряг, София. Прибрал се в Карлово преди две-три години.Все още текат обиски и се събират улики. Основната версия се клони към това мъжът, който живее в района на гарата, да е бил нападнат от пияни или дрогирани, докато се е прибирал към дома си. „Смятаме, че нападението и зверския побой са станали заради това, Тони не е бил набелязана за грабеж жертва. Той не разполагаше с пари, в себе си да е имал най-много 50 лева. Телефонът, който ползваше, е най-много 20 лева”, казаха още приятелите му.

 

От болницата заявиха,че състоянието на брутално пребитият мъж е сериозно. Той остава в кома и с опасност за живота. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.