Ето какво се случва със Сашо Александров, който запали къщата на приятеля си от ревност

https://crimes.bg/kriminalno/eto-kakvo-se-sluchva-sas-sasho-aleksandrov-koyto-zapali-kashtata-na-priyatelya-si-ot-revnost/40095 Crimes.bg
Ето какво се случва със Сашо Александров, който запали къщата на приятеля си от ревност

Любовна вендета разтърси Пловдив

Див екшън се разигра в пловдивското село Старо Железаре. Мъж запали къщата на приятел заради любовна драма.

 

Причината за крайните действия били любовните несполуки на извършителя, пише БЛИЦ, позовавайки се на trafficnews.

 

Сашо Александров изживял любовен романс с млада девойка. В края на 2017 година връзката им приключила по желание на дамата.

 

Зарязаният мъж обвинил свой приятел за драмата, която преживява. Той е убеден, че приятелят му искал му открадне любимата. Отношенията между мъжете се влошили след разлъката. Близо година Сашо страдал по любимата си и така не простил на приятеля си за станалото.

 

Драмата се разиграла през юли 2018 година, когато разяреният Александров запалил през нощта къщата на семейството на приятеля си. Децата на потърпевшия също са били у дома. Но за щастие няма жертви. Щетите са на стойност над 42 хиляди лева. Днес подпалвачът бе доведен от затвора в съда. Но адвокатът му не се яви в съда, тъй като в момента е в болница заради ковид-19.

 

Това наложи отлагане на заседанието, което е първо по случая. Сашо е признал вината си. В края на януари той отново ще се изправи пред съда.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.